Alarmi za kuću, stan ili poslovni prostor

 

Bez obzira da li se radi o vašem domu, poslovnom prostoru ili drugoj imovini, alarmni sistemi su pouzdan čuvar vaših dobara. Ljudi koji su instalirali neki od alarmnih sistema za kuću, stan ili lokal, svedoče o njihovim višestrukim dobitima a kao najvažniju korist uvek ističu oslobodjenje od straha i osećaj sigurnosti.Ugradnjom savremenog alarma za kuću, stan ili lokal dobijate kompletnu zaštitu i podršku od neželjenih dogadjaja. Nije bitno da li se nalazite na poslu, kod kuće ili na odmoru, vaša imovina biće bezbedna i na svom mestu. Ugradnjom alarma opasnost od kradje, provale ili oštećenja imovine više neće biti vaša briga. Alarmni sistem se brine i čuva za vas!

Alarmni sistemi mogu biti žičani i bežični. Bežični alarmi ugradjuju se lako i brzo bez nepotrebnog bušenja na objektu. Žičani alarmi su zahtevniji sa postavljanje i moraju biti instalirani od strane profesionalnog lica ali su daleko sigurniji.Ukoliko se odlučite za bežični alarm njegova prednost je i u tome što ga lako možete poneti sa sobom u slučaju selidbe.

 

Alarmni sistem i 10 razloga koji će vas ubediti da vam je  zaista potreban

 1. 24-časovna zaštita i podrška
 2. nemogućnost sabotaže
 3. preventivna zaštita od provale, kradje i drugih kriminalnih dela
 4. pomoć je na putu i stiže u rekordnom roku
 5. zaštita od požara
 6. hitna medicinska pomoć
 7. ušteda novca
 8. uvećanje vrednosti imovine
 9. SOS tasteri
 10. sigurni i zaštićeni

 

Održavanje:

 

 • Naš tim Vam pruža i garantuje uspešnost, ispravnost kao i konstantan rad Vašeg alarmnog sistema

 

Kako alarmi deluju i ko se sve alarmira?

 

Sirene se aktiviraju istovremeno – unutrašnja i spoljašnja. Unutrašnja služi da omete lopova i jako je neprijatnog zvuka kako bi se lopov dezorjentisao. Spoljašnja proizvodi prodoran zvuk koji ima zadatak da privuče pažnju svih u okolini, kao i trepćuće svetlo.

Korisnik dobija obaveštenje od alarmne centrale putem neke od komunikacionih linija (SMS, Email, fiksna telefonska mreža) o događaju i na taj način može odmah da reaguje.

U slučaju da je sistem povezan na monitoring nekog centra službe obezbeđenja signal se šalje i tamo kako bi se obavestili o napadu i odreagovali što pre i sprečili povećanje nastale štete i obavestili nadležne organe.

Primena ALARMNOG SISTEMA

 • Kuće
 • Vikendice
 • Poslovni prostori